Voervoorbeeld

Over ons

In Nederland ontstaat een steeds grotere groep idealistische doeners; mensen die zelf initiatieven starten om de wereld beter te maken. Wat willen deze nieuwe idealisten met hun initiatieven bereiken? Wat denken ze dat de invloed van hun werk kan zijn op de bredere samenleving en het nationale beleid? Willen ze vooral een inspirerend voorbeeld zijn, of zijn hun ambities groter? Zijn ze daarvoor bereid aan de onderhandelingstafel te zitten en compromissen te sluiten?

In deze serie portretten vertellen nieuwe idealisten uit alle hoeken van de samenleving wat hen drijft, wat ze hopen te bereiken en hoe zij denken invloed te kunnen hebben op de bredere samenleving.

Fotografe Roswitha de Boer en journaliste Bente Meindertsma maken regelmatig nieuwe portretten. Ze zijn altijd op zoek naar mooie verhalen. Heb je een leuk idee voor een portret of wil je ons iets anders vragen? Stuur dan een mailtje naar info@voervoorbeeld.nl.

Portret Voervoorbeeld FINAL X

 

2 Comments Over ons

 1. Jelle Meindertsma

  Hoi Bente en Roswitha,
  wat goed dat jullie blog er is gekomen! En aansprekende mensen staan er op. Heel veel succes en ik ga hem regelmatig bekijken.

  Reply
 2. Hans

  Compliments en succes! Spreekt me echt aan: aan de slag w.b. weggooien eten en hergebruik materialen! Doen, en besef vergroten!

  Reply

Leave A Comment